» » » Malayziya oshxonasiga sayohat: Roti Jala blinchiklari

Malayziya oshxonasiga sayohat: Roti Jala blinchiklari

Malayziya oshxonasiga sayohat: Roti Jala blinchiklari
Layfxak / Qiziqarli
Prizma
Фото: c просторов интернета
20:07, 06 апрель 2020
86
0
Kerakli masalliqlar:
125 gr un

2 choyqoshiq karri

1 choyqoshiq kurkuma

1 dona tuxum

200 ml kokos suti (yoki sigir suti)

bir chimdim tuz 


Tayyorlanishi:

1.Un elakdan o‘tkazib olingach, ichiga karri, kurkuma va tuz qo‘shiladi. Barcha masalliqlar o‘zaro aralashtiriladi. 

2.  Unning o‘rtasida chuqurcha hosil qilinadi va asta-sekinlik bilan kokos suti quyiladi. Xamir venchik yordamida aralashtiriladi. 

3.   Aralashma ichiga tuxum chaqiladi. 

4.   Xamir polietilen paket ichiga quyilgach, paketning bir uchi kesiladi. Tayyor xamir qizdirilgan o‘simlik yog‘i ustidan gul shaklidagi naqsh ko‘rinishida siqib chiqariladi. 

5.   Blinchikning ikkala tomoni ham tillarang tusda qovurib olinadi. 

6.    Sovigan blinchiklar uchburchak shaklga keltiriladi va shu holatda dasturxonga uzatiladi. 
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)